Кодак Златна Боја Печатење Филм

Кодак Златна Боја Печатење Филм

Во магацинот.
DEN 1.00
Тековен:

Златен Филм во Боја на Кодак + 35 мм + 200 АСА + 24 Експозиција 6034185 Златен Филм Кодак е идеален за општи ситуации на фотографирање на дневна светлина или со електронски блиц. Дизајниран да дава конзистентна боја, суптилни нијанси и впечатливи детали на секоја слика што ја правите. Негативниот филм во боја нуди најдобра комбинација на заситеност на бојата, точност на бојата и острина НА ИСО 200. Дизајниран за општи ситуации на фотографирање на дневна светлина или со електронски блиц. Информации За производот Брзина : ИСО 200 Филмски Формати : 35мм Број На Изложености : 24 Физички Карактеристики Тежина (Приближно) : 8 мл.

Параметри на производот

Стоката во категоријата