Персона Кралско повеќе издание, Nintendo Switch

Персона Кралско повеќе издание, Nintendo Switch

Во магацинот.
DEN 1104.00
Тековен:

• Корба за чанти за чанти на Акечи, кој е во чантата за потпишување на Акечи, направена во торба од 15 ”со лого од предната страна. • Персона 5 Royal Steelbook® Case o Steelbook® Case Case со Персона 5 кралски уметнички дела. • Физичка личност 5 кралска игра* o Копија на Персона 5 Ројал со над 40 предмети претходно објавени DLC вклучени. „Вие навистина сте затвореник на судбината. • Корба за чанти за чанти на Акечи, кој е во чантата за потпишување на Акечи, направена во торба од 15 ”со лого од предната страна. • Фантомски крадци Уметнички отпечатоци o сет од 5 "x7" сјајни отпечатоци со висок квалитет, направени за да се прикажат во вклучената рамка. • ЛЕ ГРИМОИР Арт Рамка o Пластична уметничка рамка инспирирана од таблата со клип -табла на ineустин Ле Гримоир.

Параметри на производот

Стоката во категоријата