Нов 66- CV оски со склопување пред лево се вклопува 2011- Nissan 39101-1Kb0a

Нов 66- CV оски со склопување пред лево се вклопува 2011- Nissan 39101-1Kb0a

Во магацинот.
DEN 3409.60
Тековен:

Огромното искуство на Cardone во тестирањето и инженерството CV Drive Axles е основата зад нашиот комерцијален метод на инженерство на производ што го исполнува, па дури и го надминува О.Е. перформанси. Ние ги истражувавме причините зошто оригиналните CV -а обично не успеваат и дизајнирале нови решенија за да избегнат повторување на неуспехот. На пример, нашите чизми за неопренови се дизајнирани со дополнителни bellвони, кога е потребно, да се спротивстават на слабиот стрес и пукање на озон - водечка причина за откажување на багажникот. Покрај тоа, сите вратила на оските на CV-погоните се индивидуално потврдени за исправноста, што резултира во перформанси без вибрации со сите брзини. Апликација за возила : Nissan Juke 2017-11. Процесите на комерцијални инженеринг обезбедуваат сите CV -погонски оски да ги исполнат О.Е. форма, вклопување и функција . чизмите на неопренови се дизајнирани со дополнителни bellвони, кога е потребно, за да се спротивстават на brehубезен стрес и пукање, што е водечка причина за неуспех на подигнувањето. Апликации и вклучуваат термопластично надворешно подигање за зголемен живот и издржливост наспроти традиционалниот багажник на неопренови. Нова орев за задржување на оската се снабдува со секоја единица за инсталација без кавга, заради веројатноста дека оригиналната орев за задржување се носи или одземе. Трајни, сигурни перформанси . Сплините се валани за да се обезбеди соодветно вклопување на CV -погонската оска во центарот за парење и преносот, што ги елиминира проблемите за инсталацијата . се вклопуваат Изберете : 2011-2017 Nissan Juke и повеќе - Додадете го вашето возило на нашиот фиксен додаток на вклопување во фигура проверете.

Параметри на производот

Стоката во категоријата