Барби Меки-натпревар игра

Барби Меки-натпревар игра

Во магацинот.
DEN 223.04
Тековен:

Децата од предучилишна возраст ќе сакаат да ги совпаѓаат своите омилени ликови на Барби*Едноставна игра со лиценцирање на Барби*трка за да видат кој може да направи најмногу натпревари*Може ли да одговарате на стилови на Барби?

Параметри на производот

Стоката во категоријата