Планот за ножици.

Планот за ножици.

Во магацинот.
DEN 2.33
Тековен:

Севкупна тежина на производот : 7 bs.5 "D - целосна длабочина - предна до грб : -1,5 ". -Професионално врамена и монтирана на архивата без киселина. Севкупна длабочина - напред до грб : 1,5 ". Големина 45 "H x 30 " W x 1. Уметнички материјал : хартија. Големина 60" H x 40 "W x 1,5" D целосна висина - од горе до дно : 60 ". Средна : -икула печатена. Предмет : -Архитектура. Големина (45" H x 30 "W x 1,5" D) : преголема 41 "и погоре. Димензии : Големина 45 "H x 30 " W x 1. Севкупна длабочина - напред до грб : 1,5 ".5 "d - Севкупна тежина на производот : -9 bs. Примарен уметнички материјал : -Папар. Севкупна тежина на производот : 9 bs. Големина (30" H x 20 "W x 1.5" D) : Среден 25 "-32". Големина (18 "H x 12" W x 1. Големина 45 "h x 30 " w x 1. Севкупна тежина на производот : 5 фунти. Севкупна длабочина - напред до грб : 1,5 ". Предмет : Архитектура. Стил : -образно. Уметник : -стев Кинг. -Наптерот на квалитетот giclee на архивата хартија со висока резолуција.5 "d -големина : -иверирана 41 " и погоре.Карактеристики : -Ирити подготвени да висат. Севкупна тежина на производот : 8 bs. Севкупна длабочина - напред до грб : 1,5 ". Професионално врамен и монтиран на архивата без киселина. Севкупна длабочина - напред до грб : 1,5 ". Големина 24" H x 16 "W x 1,5" D целосна висина - од горе до дно : 24 ". Тип на производ : -Фракција уметност. Боја : -Маликолор. Пол : Неутрален. Големина 45" H x 30 "W x 1,5" D Целокупната висина - од горе до дно : 45 ".5 "D) : мали 18" -24 ". -Сизи 45 "H x 30 " W x 1. Големина 36" H x 24 "W x 1,5" D целосна висина - од горе до дно : 36 ". Севкупна ширина - страна до страна : 30". Севкупна ширина - од страна на страна : 24". Севкупна длабочина - напред до назад : 1,5 ". Севкупна тежина на производот : 6 bs. Големина 30" H x 20 "W x 1,5" D Целокупната висина - од горе до дно : 30 ". Големина (60" H x 40 "W x 1,5" D) : преголема 41 "и погоре. Пол : -нетрална. MAAX1520 Карактеристики пристигнуваат подготвени за виси. Севкупна ширина - од страна на страна : 40". Севкупна ширина - од страна на страна : 16". Севкупна тежина на производот : 12 фунти. Вклучува сертификат за автентичност.5 "D - целокупна ширина - од страна на страна : -30 ". Севкупна ширина - од страна на страна : 12". Севкупна ширина - од страна на страна : 20". Големина (24 "H x 16" W x 1,5 "D) : Мал 18" -24 ".5 "D - целокупна висина - од горе до дно : -45 ". Димензии со големина 18" H x 12 "W x 1,5" D Целокупната висина - од горе до дно : 18 ".

Параметри на производот

Стоката во категоријата