Мултиверзиска театарска акција Асортиман на фигура 12 “

Мултиверзиска театарска акција Асортиман на фигура 12 “

Во магацинот.
DEN 2.33
Тековен:

DC Multiverse првично беше создаден пред 20 милијарди години кога Перпетуа, една од таканаречените раце на Големиот Омниверс, беше задача од изворот да создаде ново подрачје на постоењето. Шестата димензија беше првата димензија што се создаде и стана "контролна просторија" на мултиверзумот, највисок план на постоење. Соберете ги сите 12 "DC Multiverse Action Action во асортиманот за да ја завршите вашата колекција. Неверојатно детална фигура од 12" скала заснована на DC Multiverse. Вклучена колекционерска уметничка картичка со фигура фотографија од предната страна и биографија на карактер на задниот дел. Соберете го целиот Мекфарлан Играчки DC Multiverse Figures. Деца на возраст од 12+.

Параметри на производот

Стоката во категоријата