Лели - Национален географски кадифен, облачен леопард

Лели - Национален географски кадифен, облачен леопард

Во магацинот.
DEN 399.84
Тековен:

Лели - Национален географски кадифен, облачен леопард - Лели се грижи за огромна грижа и посветеност за да направи висококвалитетна национална географска мека играчка од дизајн до производство. Овој производ има ексклузивен италијански дизајн и стил што ја прави целата разлика. Сите предмети имаат посебна ознака за закачување на животните. Со скенирање на код QR има врска со видео со вистинското животно во неговото живеалиште. Возраст - 3 и повеќе. Приближната должина е 9,8 инчи. ПРЕДУПРЕДУВАЕ : Опасност за гушење - мали делови. Не за деца под 3 години. Вклучува специјална ознака за виси, што ги прикажува забавните факти за животните. Ексклузивен италијански дизајн.

Параметри на производот

Стоката во категоријата