Зачини за потписи на Lawhorn, италијански зачини за мешање, 3. мл

Зачини за потписи на Lawhorn, италијански зачини за мешање, 3. мл

Во магацинот.
DEN 80.00
Тековен:

Добијте вистински автентичен италијански вкус од една ниска мешавина од натриум. Зачини за потписи на Lawhorn, италијанското зачинување на мешавина е идеално во сосови, тестенини, ќофтиња, ракчиња од ракчиња, телешко месо, пилешко, салати, лук леб и лебници. Зачини за потписи на Lawhorn, италијански зачини за мешање : автентичен италијански вкус. Низок натриум. Идеално во сосови. Идеално во тестенини. Идеално во ќофтиња. Идеално за леб од лук. Идеално за пилешко.

Параметри на производот

Стоката во категоријата