Памук надолу алтернативни перници, перници со кревети со големина на кралот, кои се собраа хипоалергичен

Памук надолу алтернативни перници, перници со кревети со големина на кралот, кои се собраа хипоалергичен

Во магацинот.
DEN 431.84
Тековен:

Во споредба со традиционалното синтетичко влакно, шупливото влакно полнето внатре беше искривено со тридимензионални спирални структурирани преку конјугирано вртење за да се обезбеди совршена најголема. Нашите перници се Машината што се мие со суво суво. Големини на кралицата мерат 20 x 26 инчи; големини на кралот мерка 20 x 36 инчи, оваа совршена големина ќе го олесни стискањето на перницата во перницата.Даубле за шиење на шиење и цевки претставуваат знак на квалитетна и супериорна конструкција. Шевовите се посилни од шевовите со единечна игла и спречуваат полнењето да избега од одделот. Бидејќи вакуумскиот пакет, перниците за кревети можат да имаат малку брчки, ќе исчезне кога ќе го користите нормално неколку дена. Двете перници се преполнети со вакуум за испорака. Двојното шиење на шиење и цевководи претставуваат знак на квалитетна и супериорна конструкција.

Параметри на производот

Стоката во категоријата