Luxpaper Преклопена картичка, 7, брилијантно бело, пакет

Luxpaper Преклопена картичка, 7, брилијантно бело, пакет

Во магацинот.
DEN 2.00
Тековен:

Преклопената картичка A7 (5 1/8 "x 7 ") е совршена за лични канцелариски материјали и деловни кореспонденција, инсерти за покани за покани, секојдневна кореспонденција, вклучително и пишување букви и споделување на фотографии и многу повеќе, овие привлечни преклопени картички се Совршена целогодишна картичка за секојдневна комуникација и многу повеќе. Овие Notecards совршено се вклопуваат во коверти А7 (5 1/4 "x 7 1/4 ") и коверти на Ли Бар. Luxpaper A7 преклопени картички за белешки. Боја : Брилијантно бело. Количина : 1000 пакет. Големина : 5 1/8 x 7 инчи. Овие преклопени картички за белешки доаѓаат целосно празни, овозможувајќи ви да додадете кој било дизајн, слика или порака во просторот.

Параметри на производот

Стоката во категоријата