Nuloom hjair16e -Hand Hooked Despina indoor & outoor Area reg, темно сина - ft. Ft

Nuloom hjair16e -Hand Hooked Despina indoor & outoor Area reg, темно сина - ft. Ft

Во магацинот.
DEN 2.00
Тековен:

Во Нулум веруваме дека подните облоги и уметноста не треба да бидат меѓусебно ексклузивни. Nu Loom беше создаден за да ја пополни празнината помеѓу брилијантниот дизајн и достапноста. Креациите на Nu Looms ја нанесуваат нашата експертиза за производство на високо квалитетни подни облоги со нашата страст за боја и индивидуалност. Иновативни комбинации на бои и смели обрасци се собираат за да создадат елегантен и централен центар за привлекување очи. Карактеристики на кукана Деспана Внатрешна и надворешна област рагберимален современ дизајн ткаен и рачно закачен со полиестер за лесен чистење Спецификации Колор : Темен блуматеријал : 100% полипропилензиизирање : 5 'x 8'weight : 25 lbs- SKU : nulm4880 во Nuloom Ние веруваме дека подни покривања и уметност доколку доколку доколку доколку доколку доколку доколку доколку доколку доколку доколку доколку доколку доколку доколку доколку доколку доколку доколку доколку доколку доколку доколку доколку доколку треба да се прикриваат подни и уметностите да не биде меѓусебно ексклузивен. Nu Loom беше создаден за да ја пополни празнината помеѓу брилијантниот дизајн и достапноста. Креациите на Nu Looms ја нанесуваат нашата експертиза за производство на високо квалитетни подни облоги со нашата страст за боја и индивидуалност. Иновативни комбинации на бои и смели обрасци се собираат за да создадат елегантен и централен центар за привлекување очи. Карактеристики на рачно кукана Деспирана и килим на отворено. Прекрасен современ дизајн ткаен и рачно закачен со полиестер за лесно чистење. Спецификации Боја : Темно сина боја. Материјал : 100% полипропилен. Големина : 5 'x 8'. Тежина : 25 фунти. - SKU : NULM4880.

Параметри на производот

Стоката во категоријата