Костим за возрасни Jеф Гордон - голем

Костим за возрасни Jеф Гордон - голем

Во магацинот.
DEN 2.33
Тековен:

Костуми за возрасни на effеф Гордон - Костумот на geffеф Гордон за мажи го вклучува и џемперот со логоа и приложениот појас. Вклучени капачиња за трки и очила за сонце на лого додадете го завршниот допир во костумот за трки на effеф Гордон. Голем, среден. Овој костум на effеф Гордон е официјално лиценциран костум на НАСКАР. Ве молиме, Забелешка : Бојата на оваа ставка може да варира како резултат на својствени варијации на производството или поставките за боја на вашиот компјутер. Предметот што го добивате ќе биде идентична или значително слична на предметот на сликата на оваа листа. Костим за возрасни effеф Гордон - Голем костумот на effеф Гордон за мажи вклучува тркачки спојки со логоа и прицврстен појас. Вклучените капачиња за трска и очилата за сонце на лого додаваат завршен допир во костумот за трки на effеф Гордон. Костимот на effеф Гордон доаѓа во големини на возрасни големи, X-големи, средни. Овој костум на effеф Гордон е официјално лиценциран костум на НАСКАР. Забележете : Бојата на оваа ставка може да варира како резултат на својствени варијации на производство или поставките за боја на вашиот компјутер. Предметот што го добивате ќе биде идентична или значително слична на предметот на сликата на оваа листа.

Параметри на производот

Стоката во категоријата