Кратка скица на привремени прописи За наменетата населба На брегот На Жито Во Африка, во близина На Сиера Леона [Врзана За Кожа]

Кратка скица на привремени прописи За наменетата населба На брегот На Жито Во Африка, во близина На Сиера Леона [Врзана За Кожа]

Во магацинот.
DEN 1055.52
Тековен:

Кожено издание. Јазик : англиски Кожа Врзување На 'рбетот и Аглите Со златен лист печатење на' рбетот. Препечатено од 1786 издание. Не се направени никакви промени во оригиналниот текст. Ова не е препечатено или ocr ' reprint. Илустрациите, Индексот, доколку ги има, се вклучени во црно-бело. Секоја страница се проверува рачно пред печатење. Бидејќи оваа книга е препечатена од многу стара книга, може да има некои страници што недостасуваат или недостатоци, но ние секогаш се обидуваме да ја направиме книгата што е можно поцелосна. Преклопувањата, доколку ги има, не се дел од книгата. Ако оригиналната книга е објавена во повеќе томови, тогаш ова препечатување е од само еден том, а не од целиот сет. Доколку сакате да нарачате одреден волумен или сите томови, можете да не контактирате. ДОПОЛНИТЕЛНИ 10 ДЕНА ЌЕ БИДАТ ПОТРЕБНИ ЗА ОБРАБОТКА БИДЕЈЌИ КНИГИТЕ ВРЗАНИ ЗА КОЖА СЕ ЦЕЛОСНО РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ. Шиење врзување за подолг живот, каде што блокот на книгата е всушност зашиен (смит зашиен/сошиен дел) со конец пред врзување што резултира со потрајен тип на врзување. Страници : 192 Наслов : Кратка скица на привремени прописи (додека не се предложи подобро) за наменетата населба На Брегот На Житото Во Африка, во близина На Сиера Леона (1786) [Врзана За Кожа] Автор : Остра, Кратка скица На Привремени прописи Во Гранвил (додека не се предложи подобро) За наменетата населба На Брегот На Житото Во Африка, во близина На Сиера Леона (1786) [кожен].

Параметри на производот

Стоката во категоријата