Пожарникар Персонализирана Дрвена Рамка За Слика-7 5 Кафеава Хоризонтална

Пожарникар Персонализирана Дрвена Рамка За Слика-7 5 Кафеава Хоризонтална

Во магацинот.
DEN 0.33
Тековен:

Пожарникар Персонализирана Дрвена Рамка за Сликариф вмешани сте во пожарна несреќа знаете колку може да биде вознемирувачка таквата ситуација. Како луѓето изгледаат беспомошно несигурни што да прават. И дури и ако не сте, дури и сите се плашат да влезат во таква ситуација. Ова е причината зошто треба да ја приближите личноста до вас која работи како пожарникар Овој Пожарникар Ја Персонализираше Дрвената Рамка За Слики за да им покаже дека ги сакате и ја препознавате нивната храброст. Персонализирајте го со нивното име, нивниот ранг и нивната противпожарна служба. Личноста може да биде вашиот татко, вашата мајка, вашиот брат, вујко или дури и пријател. Нека знаат дека не ги ставаат своите животи на линија за да спасат животи и имот залудно. Тие ќе ја завршат својата тешка работа со насмевка по такво охрабрување. материјал : Дрвенирелаути : Хоризонтални или Вертикални r Dimensions : Мери различни големиниR Пожарникар Персонализирана Дрвена Рамка За Слика-7" x 5 " Кафеава Хоризонтална.

Параметри на производот

Стоката во категоријата