Јамаха 3с Бб Кларинет Писка

Јамаха 3с Бб Кларинет Писка

Во магацинот.
DEN 0.67
Тековен:

Стандардната Серија 3с Бб Кларинет Писка обезбедува лесна контрола и добар одговор од пониски до повисоки опсези. Врз основа на Сопствената Серија, овие писки нудат постојан одговор. Пократкото соочување го прави пискиот 3c лесен за играње за почетниците. Отворањето на тесниот врв постигнува фокусиран звук со голема јачина и проекција со прекрасен тон. Стандардната Серија 3с Бб Кларинет Писка обезбедува лесна контрола и добар одговор од пониски до повисоки опсези. Врз основа на Сопствената Серија, овие писки нудат постојан одговор. Пократкото соочување го прави пискиот 3c лесен за играње за почетниците. Отворањето на тесниот врв постигнува фокусиран звук со голема јачина и проекција со прекрасен тон.

Параметри на производот

Стоката во категоријата