Атлантик инде додаток. Список на статии, со додадени имиња на автори, објавени во атлантикот месечно [1857]-1901. Вклучувајќи и список на застапени автори, со нивните

Атлантик инде додаток. Список на статии, со додадени имиња на автори, објавени во атлантикот месечно [1857]-1901. Вклучувајќи

Во магацинот.
DEN 671.52
Тековен:

Кожено издание. Кожа Врзување На 'рбетот и Аглите Со златен лист печатење на' рбетот. Препечатено од 1903 издание. Не се направени никакви промени во оригиналниот текст. Ова не е препечатено или ocr ' reprint. Илустрациите, Индексот, доколку ги има, се вклучени во црно-бело. Секоја страница се проверува рачно пред печатење. Бидејќи оваа книга е препечатена од многу стара книга, може да има некои страници што недостасуваат или недостатоци, но ние секогаш се обидуваме да ја направиме книгата што е можно поцелосна. Преклопувањата, доколку ги има, не се дел од книгата. Ако оригиналната книга е објавена во повеќе томови, тогаш ова препечатување е од само еден том, а не од целиот сет. ДОКОЛКУ САКАТЕ ДА НАРАЧАТЕ ОДРЕДЕН ВОЛУМЕН ИЛИ СИТЕ КОЛИЧИНИ, МОЖЕТЕ ДА НЕ КОНТАКТИРАТЕ. Шиење врзување за подолг живот, каде што блокот на книгата е всушност зашиен (смит зашиен/сошиен дел) со конец пред врзување што резултира со потрајен тип на врзување. Страници : 114 Јазик : Англиски Волумен : в. 1-38 1857-1876 Наслов На Индексот : додаток На атлантскиот индекс. Список на статии, со додадени имиња на автори, објавени во "атлантикот месечно" [1857]-1901. Вклучувајќи и список на застапени автори, со нивните придонеси распоредени по хронолошки редослед. Волумен 1-38 1857-1876 Индекс (1903) [Кожен] Автор : додаток на атлантскиот индекс. Список на статии, со имиња на автори, објавени во "атлантикот месечно", [1857]-1901. Вклучувајќи и листа на автори застапени, со нивните.

Параметри на производот

Стоката во категоријата