Избришка за фабрики што се полнат, џемпер за отстранувач на џемпери за отфрлање на ланчиња со апчиња апчиња за облека и мебел

Избришка за фабрики што се полнат, џемпер за отстранувач на џемпери за отфрлање на ланчиња со апчиња апчиња за облека и мебел

Во магацинот.
DEN 271.84
Тековен:

Избришка за фабрики што може да се полнат, џемперот за отстранување на линт, дефузер, лебди апчиња апчиња за облека и мебел : комбинирано со трајна и напредна технологија, бидете сигурни дека никогаш нема да се скрши или оштети, плус моќно вшмукување и ефикасен мотор што се бричи и го остава џемперот чист и чист и да го остави џемперот чист и Бесплатно како ново купено. Чистач за отстранување на ленти без проблеми, само полнење и користење. Пополнување компатибилно, повеќе опции; Наполнете и директен приклучок до лаптоп/работна површина, банкарски банка, полнач за автомобили, паметен полнач за ИЦ. Сечилото на трите лисја од вртлог е флексибилно за да се исече без да се оштети облеката. Трипликуваната прогресивна топка за волна не е лесно да се оштети облеката. Покриената мрежа од саќе, фино волна и груба волна се компатибилни. Завршете ги топчињата од волна на површината на облеката од саќе и исечете ги за да ја заштитите облеката. It is small and easy to carry in a bag.It can be easily put into a backpack or suitcase.It can always be decent when traveling on business.Dimensions : 7.2cmx12cmx5cm USB charging Products include : Go to the clothes Plush machine VBVC Rechargeable Fabric Shaver, Џемпер за отстранувач на џемпери за отпадоци од апчиња апчиња апчиња апчиња за облека и мебел.

Параметри на производот

Стоката во категоријата