Мото Метал Фрлија Алуминиум Раб МО 5Х5. Г-БЛК МИЛ ЛП, МО970780863А00

Мото Метал Фрлија Алуминиум Раб МО 5Х5. Г-БЛК МИЛ ЛП, МО970780863А00

Во магацинот.
DEN 1.00
Тековен:

Основана во 2002 Година Мото Метал е создаден за гласно. Оние кои на крајот стојат обединети за да ја одбранат својата личност на еклектичен бунт пред општеството. Не за мејнстримот за дивината. Мото Металните тркала се крајниот симбол на културата на непогрешливи поединци. Како и нивните сопственици, тие не играат според правилата. Тие се последниот дел од машината изградена за да ја оспори нормата гласно и подготвена да испушти вилици. Мото Метал Лиен Алуминиум Раб МО970 17Х8 5Х5, 5/150 Г-БЛК МИЛ ЛП 00ММ, МО970780863А00. МО970780863А00. 5х5, 5/150 шема на завртки. Материјал : Леано Алуминиум.

Параметри на производот

Стоката во категоријата