Крстопат токаидо: Првото Проширување

Крстопат токаидо: Првото Проширување

Во магацинот.
DEN 3.00
Тековен:

Токаидото е подготвено да открие уште неколку богатства за најверните Патници-цреши во полн цут, луксузни бањи, шарм за среќа, калиграфија, легендарни предмети, па дури и тајни простории за коцкање сега се дел од патувањето! Токаидо : Крстопат, проширување за играта Токаидо, ќе отвори нови врати и многу нови можности за да го направите вашето патување уште побогато и постратешко. Крстопат токаидо : Првата Експанзија : Возрасен Опсег : 14 години и повеќе. Ова е проширување На Токаидо. 45 минути играње време. 2-5 играчи. Не е самостојна игра. Додава длабочина и сложеност На Токаидо.

Параметри на производот

Стоката во категоријата