Ременот За Тајминг на моторот Одговара изберете: 1982-ПОНТИЈАК Ј2000, 1985-ПОНТИЈАК САНБИРД

Ременот За Тајминг на моторот Одговара изберете: 1982-ПОНТИЈАК Ј2000, 1985-ПОНТИЈАК САНБИРД

Во магацинот.
DEN 220.00
Тековен:

Гејтс е најголемото глобално производство на временски ремени ЗА ое. Ова значи дека Гејтс е во состојба да го покрие Резервниот Пазар со временски ремени кои СЕ еквивалентни НА ОЕ, или подобро, во работниот век и перформансите. Нашите временски ремени се произведени со користење на истите материјали и процеси со висок степен како ОЕ за да обезбедат супериорна отпорност на топлина и контаминација. Увоз или домашни, гејтс тајмингот ремени обезбеди најобемна покриеност во индустријата.Најлонски јакни засилени со arмид и јакни од задната страна за подолго носење.Висока гума хнбр за супериорна отпорност на топлина и контаминација.Премиум висока јачина затегнувачки членови.Најобемна покриеност во индустријата-Увоз или Домашни.Тефлонски внесени јакни за намалување на загубите на триење и смолкнување на забите.Гејтс-Управувано Од Можноста Тајмингот На Моторот Ремен Дополнителни Карактеристики Боја : Црна. Одговара Изберете : 1982-1984 ПОНТИЈАК Ј2000 4 Цил 1,8 Л 1985-1986 ПОНТИЈАК СОНЦЕ 4 Цил 1,8 Л 1987-1988 ПОНТИЈАК СОНЧЕВА ПТИЦА 4 Цил 2 Л 1982-1986 БУИК СКАЈХОК 4 Цил 1,8 Л 1987-1988 БУИК СКАЈХОК 4 Цил 2 Л 1982-1986 олдсмобил ФИРЕНЦА 4 Цил 1,8 Л 1987-1988 ОЛДСМОБИЛ ФИРЕНЦА 4 цил 2 Л 1987-1988 ПОНТИЈАК ГРАНД АМ 4 ЦИЛ 2 Л 1989 ПОНТИЈАК ЛЕМАНС 4 ЦИЛ 2 Л И ПОВЕЌЕ - додадете Го Вашето Возило ВО НАШИОТ ДОДАТОК За Вклопување ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Параметри на производот

Стоката во категоријата