- ПРО ПТ Глава Заптивка Одговара изберете: 1977-ПОНТИЈАК ОГНЕНА ПТИЦА, 1977-БУИК ЕЛЕКТРА

- ПРО ПТ Глава Заптивка Одговара изберете: 1977-ПОНТИЈАК ОГНЕНА ПТИЦА, 1977-БУИК ЕЛЕКТРА

Во магацинот.
DEN 2.67
Тековен:

Фел-Про дихтунзите нудат 100% запечатување на возилото со материјали специфични за апликацијата за да ви дадат решенија за запечатување со перформанси и издржливост професионалците им веруваат на дихтунзите На Главата На Перматорк ги исполнуваат или ги надминуваат сите оригинални спецификации на опремата. Специфичен дизајн на апликација за да се обезбеди совршено вклопување. Изграден за да ги надмине сите оригинални спецификации на опремата. Обезбедува робустен печат потребен за да содржи врвни притисоци и температури на согорување. Потврдено за вклопување, форма и функција. Ненадминат квалитет на кој може да му верувате. Одговара Изберете : 1977-1979 ПОНТИЈАК ОГНЕНА ПТИЦА 8 Цил 6,6 Л 1977-1979 БУИК ЕЛЕКТРА 8 Цил 6,6 Л 1977-1979 ОЛДСМОБИЛ 98 8 Цил 6,6 Л 1977-1978 ОЛДСМОБИЛ ДЕЛТА 88 8 Цил 6,6 Л 1977-1978 ОЛДСМОБИЛ торонадо 8 Цил 6.6 л 1977-1978 БУИК РИВИЕРА 8 Цил 6.6 Л 1977-1978 БУИК ЛЕСАБРЕ 8 Цил 6.6 Л 1977 ОЛДСМОБИЛ КАТЛАС 8 Цил 6.6 Л 1977 ОЛДСМОБИЛ КОТЛАС ВРХОВЕН 8 цил 6.6 Л 1977 ПОНТИЈАК ГРАН ПРИ 8 ЦИЛ 6.6 Л 1977-1979 олдсмобил ПРИЛАГОДЕНО КРСТОСУВАЧ 8 Цил 6,6 Л 1977-1979 ПОНТИЈАК Боневил 8 ЦИЛ 6,6 Л 1977 Олдсмобил Котлас Салон 8 ЦИЛ 6,6 Л 1977 ПОНТИЈАК ЛЕМАНС 8 цил 6,6 Л 1977-1979 ПОНТИЈАК КАТАЛИНА 8 ЦИЛ 6,6 Л 1977 понтијак гранд леманс 8 ЦИЛ 6,6 Л и повеќе - Додадете Го Вашето Возило ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Параметри на производот

Стоката во категоријата