Трансформатори Генерации Комбинатор Војни Делукс Класа Шетаат Фигура

Трансформатори Генерации Комбинатор Војни Делукс Класа Шетаат Фигура

Во магацинот.
DEN 239.52
Тековен:

Комбинаторските Војни се загреваат и вашата фигура за Шетање 2-во-1 е подготвена да го води патот уште еднаш! Оваа фигура На Шетање го носи својот бластер со две цевки во борбата кога е во режим на робот и брзо се претвора во режим на полициски автомобил кога брка Десептикони е примарна цел. Но, тој исто така може да стане рака или нога кога битката ќе ве повика да изградите навистина Хардкор Оптимус Максимус Воин! (Други бројки се продаваат одделно .) Без оглед на режимот во кој е вашата фигура На Шетање, тој ќе донесе максимален масакр во битката! Конвертирајте, комбинирајте и нападнете со вашата прекрасна фигура На Шетање! Трансформатори Генерации Комбинатор Војни Делукс Класа Шетаат Фигура.

Параметри на производот

Стоката во категоријата