Гибсон Издувни ГАСОВИ ГИБ 07-НИТРО Р Т 4.0 Л 4ВД ДВОЕН ИЗДУВЕН СИСТЕМ Одговара избери: 2007-ДОЏ НИТРО Р Т

Гибсон Издувни ГАСОВИ ГИБ 07-НИТРО Р Т 4.0 Л 4ВД ДВОЕН ИЗДУВЕН СИСТЕМ Одговара избери: 2007-ДОЏ НИТРО Р Т

Во магацинот.
DEN 5351.20
Тековен:

Гибсон Издувни гасови 07-09 НИТРО Р/Т 4.0 Л 4ВД ДВОЕН ИЗДУВЕН СИСТЕМ Овој Двоен Издувен Систем за враќање На Мачката излегува директно од задниот дел. Дино тестираше за да обезбеди зголемена коњска сила и да произведе поголем вртежен момент. Кавга слободен, лесно болт-на инсталација. Не е потребно заварување. Поддржан Од Доживотна Ограничена Гаранција. Мазен благ издувен звук.

Параметри на производот

Стоката во категоријата