Херст Кат Пан Лепенка Панел

Херст Кат Пан Лепенка Панел

Во магацинот.
DEN 959.84
Тековен:

Компатибилен Со Тремек Магнум 6-брзински и други големи преноси.; Универзалната лепенка За Тунели Херст Е доволно голема за инсталирање на повеќето преноси, вклучително И пренос Со 6 брзини Тремек Магнум во речиси секое возило. Универзалната лепенка за тунели е изградена од благ челик со 18 мерачи и е претходно валана и заострена за да ги собере повеќето подни тави. Како и кај повеќето преносни конверзии, ќе бидат потребни кастри и изработка.; Одговара На Големи Преноси, вклучувајќи Тремек Магнум 6-брзина. Над 60 Години Искуство во Конверзија. Тунел Лепенка За Универзални Апликации. Изграден од Благ Челик со 18 мерачи. Поедноставува Пренос Конверзии.

Параметри на производот

Стоката во категоријата