Тинејџерски мутант нинџа желки од тули постер кора и стап за џинови на wallидот

Тинејџерски мутант нинџа желки од тули постер кора и стап за џинови на wallидот

Во магацинот.
DEN 2.67
Тековен:

Материјал : Лепило за микро сфера. Потребно е собрание. 33 in. L x 28.7 in. W. Популарни ликови колекција. Правило на мутанти! Оваа teenageидна графика на тинејџерски мутанти нинџа желки е брз и лесен начин да се донесе одредено дејство на ТМНТ во која било просторија. Како и сите наши дизајни, овој џиновски wallид се однесува на која било мазна површина и може да се отстрани или репозиционира во секое време. Залепете го на празен wallид и едноставно преместете го или залепете го на лагер кога е време за промена. Fansубителите на TMNT од која било возраст ќе сакаат да ја имаат оваа огромна декларација во својата соба! Материјал : Лепило за микро сфера. Потребно е собрание. 33 in. L x 28.7 in. W. Популарни ликови колекција. Правило на мутанти! Оваа teenageидна графика на тинејџерски мутанти нинџа желки е брз и лесен начин да се донесе одредено дејство на ТМНТ во која било просторија. Како и сите наши дизајни, овој џиновски wallид се однесува на која било мазна површина и може да се отстрани или репозиционира во секое време. Залепете го на празен wallид и едноставно преместете го или залепете го на лагер кога е време за промена. Навивачите на ТМНТ од која било возраст ќе сакаат да ја имаат оваа огромна декларација во својата соба!.

Параметри на производот

Стоката во категоријата