Стив Маден Нектур потпетија сандала

Стив Маден Нектур потпетија сандала

Во магацинот.
DEN 608.00
Тековен:

На врвот на нашата листа на задолжителни страни, Нектур ги убива сандалите асортимани со висока потпетица на стилото и едвај-има еластични ленти. Овој едноставен стил ќе ве натера да вртите глави и да го запрете сообраќајот цела сезона! Лента за глуждот. Менаж или ткаенина горниот материјал. Човечки единствен.

Параметри на производот

Стоката во категоријата