Мајкл Корс Аделе Смартфон Ренчлет - Браун

Мајкл Корс Аделе Смартфон Ренчлет - Браун

Во магацинот.
DEN 3.00
Тековен:

Зглобот на смартфон Мајкл Корс Адел изработен во потпис обложена со двојка со метален хардвер со златен тон. Овој рачен зглоб на Мајкл Корс се одликува со поштенски прегради, отворен оддел, телефонски џеб, 2 џебови за исечоци, 6 слотови за кредитни картички, прозорец за лична карта и затворање на предвремени. Мајкл Корс Аделе Смартфон Зчен зглоб - Браун.

Параметри на производот

Стоката во категоријата