Ексел-Г шок амортибер

Ексел-Г шок амортибер

Во магацинот.
DEN 0.33
Тековен:

Tkyb Excel-G амортизерот tthe KYB Excel-G OE-еквивалент директна амортизација на шок е дизајниран да го врати првично дизајнираното ракување и контрола на возилото. Tthe Excel-G шоковите се калибрираат за да се компензираат истрошените суспензии и е одличен избор за враќање на перформансите на ОЕ и оригиналните услови за возење. tfeatures и придобивки : t t tdirect Fit Апликација за леснотија на инсталација t t tcalibrated за да се компензираат истрошените суспензии t t tcomponents и вентилацијата се дизајнирани специјално за секоја апликација t t ttthe најдобар избор Да се ​​вратат перформансите на ОЕ и нормалните услови за возење t t tbuilt со квалитет што одговара или го надминува OE t t tcoverage за домашни и увозници, камиони, комбиња, минијатури и SUV-ови kyb excel-g шок апсорбер.

Параметри на производот

Стоката во категоријата