Samsung MLT -W - Колекционер на тонер за отпад - за Multixpress 8123NA, 8128NA, 8128NX

Samsung MLT -W - Колекционер на тонер за отпад - за Multixpress 8123NA, 8128NA, 8128NX

Во магацинот.
DEN 418.24
Тековен:

Единица за отпад за употреба со Samsung SCX8123 NA, SCX8128 NA, SCX8128 NX. Ова е OEM друго снабдување со единици за отпад од брендот Samsung (единица за отпад) што работи со следниве печатачи / машини (SCX8123 NA, SCX8128 NA, SCX8128 NX). Карактеристики на производот : Компатибилен со : Multixpress 8123 NA, 8128 NA, 8128 NX Циклус на должност : До 100000 страници Технологија за печатење : Ласер Samsung MLT -W709 - Колекционерски тонер за отпад Тип на производ : Колекционер на тонер за отпад. Единица за отпад. SCX8123 NA, SCX8128 NA, SCX8128 NX. Бренд OEM Samsung. Единица за отпад. SCX8123 NA; SCX8128 NA; SCX8128 NX. Бренд OEM Samsung.

Параметри на производот

Стоката во категоријата