Период. до периодот компанија. Периодот на боксер. Во органски памук за тешки текови. Големина дополнителна голема

Период. до периодот компанија. Периодот на боксер. Во органски памук за тешки текови. Големина дополнителна голема

Во магацинот.
DEN 143.68
Тековен:

Јас сум класична форма на боксер дизајниран да го апсорбира протокот на период. Но, еве го вистинскиот наслов : Јас сум за луѓе кои периоди, затоа што не само женски период. Додека изгледам и се чувствувам многу не-периодично, имам четирислоен систем за крпи што може да се справи со вашиот проток на период со часови и, со слој за крик, може супер да апсорбира, така што никогаш нема да доживеете влажност. Направен од органски памук, јас сум малку помек и пожелен од обичниот боксер, но тоа е убаво чувство за вашиот период. . Кога да се носи : во тешки денови, средно-ден, и ако претпочитате период на боксер. За тешки текови : дизајнирани за тешки денови, средно-денови и што е најважно, за секого . Апсорпција : Апсорбира до 9 тампони или 5 влошки на проток . ослободени од PFAS : Ништо, нула, нада, Зилч. Горди сме што сме една од ретките периоди на брендови за долна облека кои не користат никакви токсини во нашите производи затоа што кој сака хемикалии во близина на најчувствителниот дел од нивното тело? Не ние. Или вие . Големина и вклопување : Овој стил работи точно до големината. Нарачајте ја вашата најголема големина.

Параметри на производот

Стоката во категоријата