Iphone se 5s два заштитник на јасен екран за употреба со Apple iPhone 5s 5-пакет

Iphone se 5s два заштитник на јасен екран за употреба со Apple iPhone 5s 5-пакет

Во магацинот.
DEN 207.84
Тековен:

Apple i Phone 5s Clear Ectain заштитник на екранот. Доаѓа со заштитници на екранот со два парчиња. Овој висококвалитетен, уникатен заштитник на јасен екран, исто така, нуди издржано издржливо за подобрување на човекот и заштитник на екран за апсорпција на полн шок. Посебниот производ понатаму има одлична комбинација на јасност и заштита и вклучува крпа за чистење на микрофибер. Исто така, доаѓа со лесна инсталација и отстранување, без никакви гребнатини на екранот и направено од одличен квалитет за да се промовира јасност на оптичкиот екран - ласерско сечење дизајниран специјално за да понуди максимална целосна покриеност на телото - компатибилен модел со i Phone 5/ i Phone 5s/ i Phone SE ова 5 x i Phone SE/ 5 S/ 5 Две парчиња чист заштитник на екранот во јасно за употреба со Apple i Phone 5s 5-пакет! е одличен заштитник на екранот, мултипак ставка за заштитници на екранот по намалена цена под 20 долари што не можете да ги пропуштите. Оваа ставка е сосема нова, неотворена и запечатена во првобитната фабрика. Неговите димензии се 0,35 x 6,50 x 3,90 инчи и тежи 0,18 фунти. Овој 5 X i Phone SE/ 5 S/ 5 Две парчиња чист заштитник на екранот во јасно за употреба со Apple i Phone 5s 5-пакет! е јасна ставка за заштитник на екранот од нашите колекции за повеќекратни заштитници на екранот што доаѓа со целосна гаранција за задоволство. Не 1, туку 5 артикли!. Доаѓа со заштитници на екранот со два парчиња. Искрено исцрпувачки издржливо го подобруваат чувството за ракопис. Заштитник на екранот за апсорпција на фудбал. Одлична комбинација на јасност и заштита.

Параметри на производот

Стоката во категоријата