Yost 904-HV Висока видливост Сите челични комунални комбинирани цевки и клупа висат

Yost 904-HV Висока видливост Сите челични комунални комбинирани цевки и клупа висат

Во магацинот.
DEN 944.00
Тековен:

Визи за висока видливост е во согласност со спецификацијата на OSHA # 1910.144, Стандарди за безбедност во боја. Висока видливост Сите челични визи се економски цени за различни апликации кои се помалку бараат. Целиот VISE е конструиран со употреба на структурен леано челик. Бар ја покрива континуираната валана главна завртка. Секоја VISE е опремена со заменливи зацврстени челични вилици и вградени вилици на цевките. Основата за вртење од 360 степени има два падови на заклучување. Секоја VISE е обоена безбедносна жолто предупредување за потенцијалните точки на нотка. Yost 904-HV Висока видливост Сите челични комунални комбинирани цевки и клупа за визии : Визии со висока видливост се во согласност со спецификацијата на OSHA # 1910.144, Стандарди за безбедност во боја. Висока видливост Сите челични визи се економски цени за различни апликации кои се помалку бараат. Целиот VISE е конструиран со употреба на структурен леано челик. Бар ја покрива континуираната валана главна завртка. Секоја VISE е опремена со заменливи зацврстени челични вилици и вградени вилици на цевките. Основата за вртење од 360 степени има 2 заклучени падови. Секоја VISE е обоена безбедносна жолто предупредување за потенцијалните точки на нотка.

Параметри на производот

Стоката во категоријата