Преиспитано тркало за легури на алуминиум ОЕМ, целосно полирано, се вклопува во година- пикап на RAM меморија

Преиспитано тркало за легури на алуминиум ОЕМ, целосно полирано, се вклопува во година- пикап на RAM меморија

Во магацинот.
DEN 2.33
Тековен:

Со сериозна и непоколеблива посветеност на клиентите да им обезбедат на клиентите широк спектар на компоненти, опрема и делови за замена со висок квалитет, за поправка и пристап до нивните автомобили, камиони и други возила, Каи нуди реконструирано тркало за алуминиум за алуминиум ОЕМ. Тој е дизајниран да го замени постојното фабричко тркало. Карактеристиките вклучуваат офсет од 20 x 9, 19.05мм, 6 портпари, 5 лаг, шема на завртки од 5,5 инчи, полирани. Тоа одговара на вашиот пикап RAM 1500 RAM 1500 2016-2019. Проверете за да бидете сигурни дека одговара на вашето возило. Гаранција : 5 години, ограничено. Каи 20 x 9 Преиспитано ОЕМ алуминиумско тркало, целосна полирана, Fits 2016-2019 RAM 1500 пикап 20 x 9, 19.05mm Офсет, 6 погледи, 5 лагли, 5,5 инчи, шема на завртки, полно полирано, изработено од алуминиум. Ги исполнува сите федерални стандарди за безбедност на моторот. Не е потребно дупчење за инсталација. Не се потребни измени за инсталација. Директно вклопување замена за вашето возило. Иста форма се вклопува и функционира како ОЕ. Гаранција : 5 години, ограничено. Заврши ореви и централното капаче не се вклучени. Проверете го големиот избор на делови што се достапни за вашето возило.

Параметри на производот

Стоката во категоријата