Мото метал фрлен алуминиумски раб MO 5x5. G-grag Blk LP, MO97078086400

Мото метал фрлен алуминиумски раб MO 5x5. G-grag Blk LP, MO97078086400

Во магацинот.
DEN 1.00
Тековен:

Основана во 2002 година Мото Метал е создаден за гласно. Оние кои на крајот стојат обединети да ја бранат својата личност на еклектичен бунт пред лицето на општеството. Не за мејнстримот за дивината. Мото металните тркала се крајниот симбол на културата на неапологетски лица. Како и нивните сопственици, тие не играат според правилата. Тие се последното парче од машината изградена за да ја предизвикаат нормалната норма и подготвени да испуштаат вилици. Moto Metal Cast Aluminum Rim MO970 17x8 5x5.5/150 G-grag BLK LP 00mm, MO97078086400. MO97078086400. 5x5,5/150 шема на завртки. Материјал : фрлен алуминиум.

Параметри на производот

Стоката во категоријата