Hasbro Transformers Bumble Bee Unise детски LCD часовник во жолта и црна - TFM4000WM

Hasbro Transformers Bumble Bee Unise детски LCD часовник во жолта и црна - TFM4000WM

Во магацинот.
DEN 223.84
Тековен:

Hasbro Transformers "Bumble Bee " Unisex Детски LCD часовник во жолта и црна - TFM4000 WM. Часовниците веќе не кажуваат време - тие раскажуваат приказни. Дизајнирано да се прилагоди на вашиот секојдневен живот, стил и потреби. Издвоите од толпата и изрази се со часовник што нема да ја скрши банката. Со LCD отчитување и безбеден затворач на опсегот за безбедно и лесно вклопување. Секој момент од вашиот живот е скапоцен, а вашето време е вредно. Нашето внимание на деталите се рефлектира во нашето изработка од механиката до финиш, бидејќи знаеме дека нашите клиенти нема да компромитираат за стилот или супстанцијата. Секој часовник е внимателно дизајниран и изработен со квалитетни материјали. Овој часовник е отпорен на вода и може да издржи прскања или кратко потопување во вода, но не и погодно за пливање или капење. Хасбро трансформатори „Bumble Bee“ Унисекс Детски LCD часовник во жолта и црна - TFM4000 WM. Секој момент од вашиот живот е скапоцен, а вашето време е вредно. Нашето внимание на деталите се рефлектира во нашето изработка од механиката до финиш, бидејќи знаеме дека нашите клиенти нема да компромитираат за стилот или супстанцијата. Секој часовник е внимателно дизајниран и изработен со квалитетен материјал. Овој часовник е отпорен на вода и може да издржи распрскувачи или кратко потопување во вода, но не и погодно за пливање или капење . ЛЦД часовник. Силиконски каиш. Копче за тока.

Параметри на производот

Стоката во категоријата