Брза компатибилна замена за кертриџ за ленти за печатач за Canon GR

Брза компатибилна замена за кертриџ за ленти за печатач за Canon GR

Во магацинот.
DEN 463.84
Тековен:

2pk компатибилна канонска црна печатач лента, GR24 за употреба во Toshiba 1231 P, Toshiba GR24, Toshiba GR41, Toshiba GR42.Оваа замена за касети со лента за печатачи за печатач за канон GR24 (црна, 2 пакувања) е одлична компатибилна ставка од касета со намалена цена со намалена цена Под 10 долари не можете да пропуштите. Секогаш се испорачува брзо и точно и доаѓа со 100% гаранција. Купете ги додатоците за печатачот и повторното полнење од нашата широка додатоци за печатачи и колекција на електроника во доверба и заштедете над другите трговци на мало.2-годишно задоволство од задоволството на квалитетот. Достапно за дома. Сигурен тонер изграден за бизнис. Конзистентни резултати од печатење. Употребата на касети и материјали за замена на задниот дел не ја поништува гаранцијата на печатачот. Загарантирано е 2-годишно задоволство од квалитетот. Достапно за домашен сигурен тонер изграден за деловни конзистентни резултати за печатење. Употребата на касети и материјали за замена на задниот дел не ја поништува гаранцијата на вашиот печатач.

Параметри на производот

Стоката во категоријата