Космополитски четка за топла воздушна пловидба

Космополитски четка за топла воздушна пловидба

Во магацинот.
DEN 575.84
Тековен:

Постигнете убави испади со леснотија во дел од времето со сина/сребрена топла воздушна четка од космополит. Разновидните страни за дизајн на четки создадени за да ја изедначат косата и помагаат занаетчиски волумен од корените до убаво завиткани краеви. Јонската технологија помага во одржување на неутрално полнење на површината на косата, оставајќи ја косата да изгледа условена и мазна, истовремено помагајќи да се намалат Фриз и статично. Одлично е за сите типови на коса и доаѓа со ротирачка контрола на температурата што обезбедува крајна контрола на стилизирање. 3 -те поставки за загревање вклучуваат ладно поставување што овозможува оваа четка да се користи на сите типови коса. Нелонските и вртежите од топката обезбедуваат удобност и контрола при стилизирање. Лесниот дизајн и финишот со мек допир обезбедуваат опуштен зафат. Опремено е со професионален кабел од 5,7 метри, што ви дава бесплатен опсег на движење и сето дофат што ви треба. Исто така, има вртливиот кабел од 360deg за удобен стил. Создава испади со леснотија во дел од времето. За сите типови на коса. Разновиден дизајн на четки создаден за да ја изедначи косата и помага во занаетчискиот волумен од корените до убаво завиткани краеви. Јонската технологија помага во одржување на неутралното полнење на површината на косата, оставајќи ја косата да изгледа условена и мазна, истовремено помагајќи да се намалат Фриз и статично. Доаѓа со ротирачка контрола на температурата, обезбедувајќи крајна контрола на стилизирање. 3 Поставки за загревање, вклучително и ладно поставување што дозволува. Нелонските и вртежите од топката обезбедуваат удобност и контрола при стилизирање. Лесен дизајн и финишот со мек допир обезбедуваат опуштен зафат. 5,7 стапки. Професионален кабел за слободен опсег на движење. 360 ° вртење на кабелот за удобен стил. Сино/сребро.

Параметри на производот

Стоката во категоријата