Luxpaper рамна картичка, 7, Руби црвена, пакет

Luxpaper рамна картичка, 7, Руби црвена, пакет

Во магацинот.
DEN 185.44
Тековен:

За сериозниот писател на белешки, ќе направи само пространа картичка! Затоа, раната картичка A7 (5-1/8 x 7) е одлична опција при изборот на секојдневно канцелариски материјал - преголемата картичка нуди многу простор за информации, додека димензиите ја прават оваа картичка точно за споделување фотографии. Идеално за обична кореспонденција, вклучително и пишување букви и споделување на фотографии, овие атрактивни рамни картички се совршена целогодишна картичка за секојдневна комуникација-прави одличен подарок! Преклопената картичка A7 се вклопува во плик А7 или Ли Бар. Luxpaper A7 картички за рамни белешки. Боја : Руби црвена. Големина : 5 1/8 x 7 инчи. Количина : 50 пакет. Овие картички со рамни белешки доаѓаат празни, овозможувајќи ви да додадете што сакате.

Параметри на производот

Стоката во категоријата