Крајбрежје Професионални Само-Запечатување Крафт Меур Пошта, #000, Меур Перница, Самолепливи Затворање, 4. 6.75, Бело, 500 Картон

Крајбрежје Професионални Само-Запечатување Крафт Меур Пошта, 000, Меур Перница, Самолепливи Затворање, 4. 6.75, Бело, 500 Картон

Во магацинот.
DEN 16.96
Тековен:

Обезбедете кревки предмети безбедно да стигнат до нивната дестинација.Амортизирањето на воздухот со меурчиња помага да се заштитат материјалите за време на транзитот.Затворање на кора и печат.Цврста крафт конструкција. Обезбедете кревки предмети безбедно да стигнат до нивната дестинација.Амортизирањето на воздухот со меурчиња помага да се заштитат материјалите за време на транзитот.Затворање на кора и печат.Цврста крафт конструкција.

Параметри на производот

Стоката во категоријата