Цст Моторад Мгц Резервоар За Гориво Капа

Цст Моторад Мгц Резервоар За Гориво Капа

Во магацинот.
DEN 8079.84
Тековен:

Капачињата за гориво моторад се дизајнирани и произведени за да спречат загуба на гориво, првенствено преку испарување. Неисправно или пропустливо капаче за гориво испушта до 30 Литри гориво годишно во атмосферата. Сите капачиња За гориво На Моторад ги исполнуваат Сите федерални (MVSS301) и i/m 240 барања. Произведени И Дизајнирани Да Ги Задоволат Или Надминат Оригиналните Спецификации На Опремата. Независно Тестирани И Ги Поминаа Сите Владини Стандарди На Соединетите Држави За Интегритет На Влијанието На Несреќата. Специјално Дизајниран Со Вентили За Ослободување Од Притисок И Вакуум За Да Спречи Испарување На Горивото. Ограничена 90 Ден Гаранција.

Параметри на производот

Стоката во категоријата