Алера Адаптиверго 1-Колона Електрични Прилагодливи Маса База, 24.75 до 43.25 Ч, Црна

Алера Адаптиверго 1-Колона Електрични Прилагодливи Маса База, 24.75 до 43.25 Ч, Црна

Во магацинот.
DEN 3.33
Тековен:

Поставете ја совршената висина од седење до стоење со ова практично решение за работна станица. Тристепена телескопска висина со една колона-прилагодлива основа со стандардни контроли нагоре и надолу. Издржлива челична основа со капацитет за подигнување од 125 килограми се движи во опсег од 19" од 24 1/2" до 43 3/8" (не вклучувајќи ја и работната површина). Се прицврстува на најчестите работни површини кои се движат од 30 "до 42" ширина; и 12" до 27 1/2" длабочина. Интегрирани канали за управување со кабли; вклучува кабел за напојување од 6,5 стапки. Еден мотор со движење до 1,2 инчи во секунда во зависност од оптоварувањето. Силната челична рамка обложена со прав со попречни шипки обезбедува стабилност и спречува решетки. Прилагодливи лизгања на ниво за да се компензираат нерамните подови. Прифаќа опционални тркалца за мобилност. Поставете ја совршената висина од седење до стоење со ова практично решение за работна станица. Тристепена телескопска висина со една колона-прилагодлива основа со стандардни контроли нагоре и надолу. Издржлива челична основа со капацитет за подигнување од 125 килограми се движи во опсег од 19" од 24 1/2" до 43 3/8" (не вклучувајќи ја и работната површина). Се прицврстува на најчестите работни површини кои се движат од 30" до 42" ширина; и 12" до 27 1/2 " длабочина. Интегрирани канали за управување со кабли; вклучува кабел за напојување од 6,5 стапки. Еден мотор со движење до 1,2 инчи во секунда во зависност од оптоварувањето. Силната челична рамка обложена со прав со попречни шипки обезбедува стабилност и спречува решетки. Прилагодливи лизгања на ниво за да се компензираат нерамните подови. Прифаќа опционални тркалца за мобилност. Број на модел : ALEHT1 CSB.

Параметри на производот

Стоката во категоријата