Самсон Јаглерод Тастатура Контролер

Самсон Јаглерод Тастатура Контролер

Во магацинот.
DEN 3.33
Тековен:

Посветени Копчиња За Транспонирање и Октава, Свиткување На Теренот и Модулациони тркала.Проширете го вашиот израз. Со сите овие сеопфатни карактеристики, а да не зборуваме за класичните тркала на Теренот и Модот, Јаглеродот 61 ви става широк спектар на музички израз и манипулација со тонот на дофат на раката. Со над 3 GB примероци, Комплетните Елементи ви обезбедуваат повеќе од 1.Јаглеродот 61 е дизајниран со одговорно чувство, така што повеќе се чувствувате како да свирите инструмент отколку контролор. За дополнителна разноврсност, Јаглеродот 61 вклучува традиционално МИДИ Надвор, Одржување на внесување педали и УСБ-врски. Користете го со вашите омилени апликации за музика и синтетички i Pad кои поддржуваат midi контролори, а За дополнителна мобилност, Јаглеродот 61 може директно да се напојува од i Pad. ipad И USB автобус напојува. ИСТО така, 3-цифрената, 7-сегментна ЛЕР НА Јаглерод 61 го прикажува однесувањето на секоја функција во реално време. Дизајниран со i Pad во умот, Јаглерод 61 карактеристики интегриран ipad слот. Кога се комбинира со i Pad користејќи Го Комплетот За Поврзување на i Pad Камерата На Apple, Јаглеродот 61 е одлична алатка за правење музика во движење. Интегриран ipad слот. Во комплет со јаглеродот 61, софтверот за Комплетни Елементи на Мајчин Инструменти нуди сеопфатен избор на звуци, ефекти и алатки со студиски квалитет за модерна музичка продукција, композиција и дизајн на звук. Преземете ја контролата врз вашиот музички софтвер со доделениот кодер за Податоци И лизгачот За Јачина на Звук на Јаглерод 61. За лесно уредување, играчите можат да го користат копчето За Уредување за да прилагодат до 14 параметри за контрола поврзани со перформансите.

Параметри на производот

Стоката во категоријата