СР Комплетна Агол Единица Собранието-Потпора, Монтирање и Пролет Одговара изберете: 2010 - mazda I

СР Комплетна Агол Единица Собранието-Потпора, Монтирање и Пролет Одговара изберете: 2010 - mazda I

Во магацинот.
DEN 2.00
Тековен:

Kyb Strut-Plus е најдоброто решение за склопување на потпората за замена за специфична, оригинална контрола и ракување со опремата на возилото. КИБ не сече агли или не зазема пристап со една големина при дизајнирање и производство на Потпора-плус. ЗА разлика од конкурентите, КИБ произведува броеви на делови специфични за аголот за да помогне во обновувањето на дизајнираните перформанси на вашето возило. Размислете за ова, склопот на потпора се справува со тежината на возилото, ја одредува висината на возењето, делува како стожер на воланот, ја контролира стабилноста на возилото и може да влијае на електронските системи за избегнување несреќи на возилата. Не верувајте на дел дизајниран да одговара на повеќе возила и не верувајте на ништо помалку од киб. Киб Потпора Плус Собранието Потпора/Серпентина Пролет Аси Одговара Изберете : 2010-2013 мазда 3 јас и повеќе-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите.

Параметри на производот

Стоката во категоријата