Езоп Рок-Денови На Трудот-ЦД

Езоп Рок-Денови На Трудот-ЦД

Во магацинот.
DEN 1.00
Тековен:

Работните Денови беше четвртото издание На Езоп Рок и неговиот трет студиски албум со целосна должина. Проектот првично беше објавен во 2001 година како негов прв албум На Дефинитивен Јукс. Албумот вклучува популарни песни "Дневна Светлина"; и "9-5ерс" химна;, и карактеристики на гостите Од "Нелогик" И "Ц-Рајз Валц", како и продукција Од "Езоп Рок", "Блокхед" и "Омега Еден".Албум Песни1. Труд2. Дневна светлина3. Спаси Се 4. Флешфлуод5. Без жалење6. Една Тула7. Комплексот Шлепери Пт. 38. Кома9. Батерија10. Бумбокс Апокалипса11. Свиткан Живот12. Да И вие сите 13. 9-5ерс Химна14. Лопата Езоп Рок-Денови На Трудот-ЦД.

Параметри на производот

Стоката во категоријата