Скајлендерс Суперполначи Возило Сода Скимер Карактер

Скајлендерс Суперполначи Возило Сода Скимер Карактер

Во магацинот.
DEN 143.84
Тековен:

Клоцајте Ја Вашата Авантура Во Претерување Со Возилата Скајлендерс Пакети Со Единечни Играчки. Летајте, Возете И Нуркајте Низ Скајлендс со 3 Различни Типови Возила : Копно, Море И Небо. Возете Брзо И Целосно Вооружени Во Новите Возила Скајлендерс. Борбени негативци Во Возилата Скајлендерс за спасување На Скајлендс. Користете Суперполначи за Да Ги Измените Деловите на Возилото за Да Ја Зголемите Моќноста и Перформансите. Натпревар карактер и возилото За Надополнување! - Возилата со суперполнење се најмоќните возила во Сите Скајлендс. Користете Ги Возилата Скајлендерс за Да Се Натпреварувате во Борбени Трки Со Висок Октан Од Глава до Глава. Суперполнење! Спарување на возачот : Голем Меур Поп Газ. Скимерот Со Сода е машина за рипување, брзо возење! Трчајќи целосно на млаз-напивка и изграден со неуништлив материјал на надувување наречен "Бафун" (создаден од Самиот Поп Физ), ова возило ги има сите вистински состојки!.

Параметри на производот

Стоката во категоријата