Бонбони Бои Канцеларија Во Собата

Бонбони Бои Канцеларија Во Собата

Во магацинот.
DEN 303.84
Тековен:

Овој комплет е совршен канцелариски додаток! Бонбони Бои Канцелариски Сет, 245 парчиња : овој пакет содржи 25 големи клипови за хартија, 80 мали клипови за хартија, 40 еластични ленти, 10 клипови за преклопување, 40 иглички за мапи и 50 иглички за туркање во рамките на една пластична кутија за складирање 1-1/4" х 5-1/2" х 5-1/2". Доаѓа во различни бои. Секој продаден одделно. Увезени.

Параметри на производот

Стоката во категоријата