Дивеење: Целосно Уништување WII

Дивеење: Целосно Уништување WII

Во магацинот.
DEN 3.33
Тековен:

Дивеење : Целосно Уништување WII Заедно со 3 оригинални чудовишта Од Дивеење, играчите можат да најдат, отклучат и играат над 20 чудовишта што може да се соберат. Вклучува 10 уништувачки градови сите опремени со бесплатни области за роаминг, само зрели за осакатување. Чудовишта можат да одат низ улиците, уличките, тротоарите и да одат меѓу зградите. Соберете и фрлајте разни предмети како што се автомобили и хеликоптери за да предизвикате штета или на зградите или на противниците. Искуството на Дивеење е секогаш најдобро кога се игра со пријател-Целосното Уништување ќе им овозможи на двајца играчи да се натпреваруваат или да соработуваат додека се борат низ нивоата. Секое чудовиште ќе има здравствена лента и мерач на бес-Бидејќи чудовиштето ја оштетува животната средина, неговиот мерач на бес постепено ќе се зголемува додека не се наполни и не се ослободи неговиот супер потег.

Параметри на производот

Стоката во категоријата