Петцл Тикина, Црн

Петцл Тикина, Црн

Во магацинот.
DEN 0.67
Тековен:

Фарот тикина нуди осветленост од 150 лумени и широк зрак за осветлување во близина и одредено движење. Едноставен и компактен, идеален е за секојдневна употреба во домаќинството. Петцл Тикина, Црна : Фарот ги држи рацете слободни; може да се носи на шлем, на главата или околу вратот. Постојано осветлување : осветленоста не се намалува постепено бидејќи батериите се испразнети. Неколку режими и бои за осветлување се прилагодуваат на секоја ситуација. Амбиентален режим : широк зрак со намалена осветленост, избегнува заслепување на другите во групна ситуација и обезбедува долго време на изгореници.

Параметри на производот

Стоката во категоријата