е. л. ф. Кармин, носталгичен, 0. оз

е. л. ф. Кармин, носталгичен, 0. оз

Во магацинот.
DEN 224.00
Тековен:

Уживајте во усните со долготрајна боја и сјај. Формулата богата со влага хидрира, условува и омекнува при контакт за свилени мазни усни. Веднаш убави усни со здрав изглед дизајнирани, формулирани и тестирани од нашиот професионален тим шминкери. Долготрајна боја и сјај. Хидрира, условува и омекнува при контакт за свилено-мазни усни. Е.л. ф. Козметичкиот кармин создава веднаш убави усни со здрав изглед.

Параметри на производот

Стоката во категоријата