Вокер Издувни Гасови Тешки Цевки За Намалување На Издувните Гасови

Вокер Издувни Гасови Тешки Цевки За Намалување На Издувните Гасови

Во магацинот.
DEN 2.33
Тековен:

Вокер, со нашите светски партнерства И производствени капацитети за ОЕ, поседува техничка извонредност потребна за задоволување на денешните потреби за контрола на емисиите, додека развива решенија за утрешните предизвици. Вокер е "едношалтерска" погодност, нудејќи комплетно покривање на моторот до издувните цевки на системите за контрола на емисиите и компонентите за популарните домашни и увозни возила во апликации за широкопојасни, перформанси и комерцијални возила. Вокер обезбедува оптимално вклопување, изглед и сигурност во резервните делови за контрола на емисиите. Идеален за инсталации за заварување или стегач. Произведени од алуминизиран челик за издржливост. Понудени во различни стилови и големини за вашите потреби за инсталација. Универзално вклопување за флексибилност на инсталацијата.

Параметри на производот

Стоката во категоријата